Filma me titra shqip| Rripagjum

Filma me titra shqip


You are not connected. Please login or register

The A Team

Shko poshtë  Mesazh [Faqja 1 e 1]

1 The A Team prej Sat Sep 03, 2011 7:02 pm

ali123


Admin
Katër ushtarë amerikanë të cilët janë në Irak janë dër guar në një mision për të rimarrë pllakat për shtyp jen e mon ed hes 100 dol larshe që janë për dorur për të shkruar një mil iard dol larë. Pas kry er jes së punës dhe kthimit në bazën e tyre ofi ceri koman dues është vrarë në një shpërthim dhe pllakat janë vjed hur nga një tjetër oper a tiv. Ata do të jenë në gjykatën ushtarake dhe dër go hen në burgje të ndryshme. 6 muaj më vonë, kreu, Han ni bal Smith është viz ituar nga një hije e CIA-s i cili i thotë atij se ai e di se ku është njeriu i cili i morri pllakat dhe kërkon që ai dhe njerëzit e tij të rimar rin ato. Pra, ai e ndih mon atë për të shpë tuar dhe ai liron të tjerët dhe ata shko jnë pas pllakave. Por pasi e bëjnë atë, ata zbu lo jnë se hija nuk mund të jetë në rreg ull. Dhe një ofi cer i intelig jencës ushtarake i cili ishte i përf shirë me një prej tyre është duke i ndjekur ata.


Shiko online :
novamov.com/video/92x7a0t7nafmv
http://www.megavideo.com/?d=42FVBSF6


Linku per shkarkim :
megaupload.com 42FVBSF6

Mbrapsht në krye  Mesazh [Faqja 1 e 1]

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi