Filma me titra shqip| Rripagjum

Filma me titra shqip


You are not connected. Please login or register

Drag Me To Hell

Shko poshtë  Mesazh [Faqja 1 e 1]

1 Drag Me To Hell prej Sat Sep 03, 2011 11:02 am

ali123


Admin
Chris tine Brown është një zyrtare për kredi në një bankë, por është e shqetë­suar shumë për jeten e saj. Ajo është në konkur rencë me një koleg kom pe tent për një pozi cion asis tent menax her dhe nuk është shumë e sig urt për sta tusin e saj me të dashurin. E bren go sur për at që shefi i saj do men doj më pak për të nëse ajo vazh don ti shfaq shqetësimet e jetes pri vate te saj në punë. Ajo refu zon një grua te vjetër znj. Ganush që dësh i ron të shtyej kredin për një shtrirje kohore jo të favor shme për bankën, e cila për bal let me heqje dorë nga prona e saj dhe hum b jen e shtëpis. Në shenjë hak mar reje, gru aja e vjetër ven­dos ta mal lkoj atë, ku ajo do e kup tojë, që kjo do e marri atë në ferr për disa ditë. Me ndih mën e psikikës së saj, ajo për piqet që të shpë toj veten nga demonët, por për bal let me pengesa të ndryshme në përpjekje.Shiko online :
novamov.com/video/joilqjppqk0vz
http://www.megavideo.com/?d=9CP24OPI


Linku per shkarkim :
megaupload.com 9CP24OPI

Mbrapsht në krye  Mesazh [Faqja 1 e 1]

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi