Filma me titra shqip| Rripagjum

Filma me titra shqip


You are not connected. Please login or register

Rambo IV

Shko poshtë  Mesazh [Faqja 1 e 1]

1 Rambo IV prej Sat Sep 03, 2011 6:30 am

ali123


Admin

Vet erani i Viet na mit John Rambo ka për je t uar shumë ngjarje të rënda e pikël­luese në jeten e tij, dhe kjo ka bërë që të tërhiqet në një vend të izoluar e të fshe htë në Taj land, ku ai atje e kalon kohën e tij duke gjua j tur gjarpërinjë për kolek sion istët lokal, dhe si shoferë i ani jes me cilën bart udhë tar. Edhe pse ai iu ka ik prob le meve, prob lemet kanë gje tur rrugët për ta kërkuar atë, një grup i mision arëve krishter për të drej tat e njeriut, të udhëhe qur nga Michael Bur nett dhe Sarah Miller, ata dëshi rojn që Rambo ti çoj nëpër lum deri në vendin Burma. Për vite të tëra rreth 50 vite, Burma ka qenë zonë lufte. Njerëzit e rajonit të qua j tur Karen, ku për bëhen nga fshatarër dhe bujqit, kanë duruar bru tal isht pushtetin e tyre nga ush tria e dhunëshme vrastare e Burmese dhe kanë luftuar për mbi jetes çdo ditë. Pas disa bised imeve, Rambo pra non ofer­tën dhe merr Michael dhe Sarah dhe disa mision arë të tjerë. Kur mision arët në fund arri jnë në fshatin Karen.…Shiko online :
http://www.megavideo.com/?d=1K6NSJ2D
novamov.com/video/hj4ux21ieicai


Linku per shkarkim :
megaupload.com 1K6NSJ2D

Mbrapsht në krye  Mesazh [Faqja 1 e 1]

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi